Nai Simfonic / Carpathian Symphony Orchestra

A series of captivating portraits that delve into the depth of human emotions and experiences. Each painting tells a unique story, revealing the essence and inner world of the subjects through careful observation and skilled brushwork.

Nai simfonic: o combinație inedită de sunete și stiluri

Naiul are un sunet dulce, melancolic și expresiv, care poate imita sunetele naturii sau poate crea atmosfere muzicale variate.

Nai simfonic este un proiect muzical care își propune să valorifice potențialul naiului în contextul muzicii simfonice, adică a muzicii scrise pentru o orchestră mare, care include instrumente de coarde, de suflat și de percuție Nai simfonic este o inițiativă a unor artiști talentați și pasionați, care au creat un proiect inedit al cărui repertoriu cuprinde piese cunoscute, care să combine sunetul naiului cu cel al orchestrei simfonice. Nai simfonic este un proiect muzical inovator și provocator, care îmbină elemente de muzică tradițională, clasică, modernă și contemporană, într-o manieră armonioasă și creativă. Acest concert este o dovadă a versatilității