CARPATHIAN TRIO

Cu siguranță, Carpathian Trio este un grup muzical deosebit care reușit să îmbine armonii sunetele viorii, naiului și pianului. Acești artiști talentați au creat o muzică unică și inconfundabilă, care a cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume, Austria, Spania, Italia, Polonia, Korea.

Carpathian Trio este format din trei membri talentați: Gina Sandu la nai, Mădalin Sandu la vioară și Radu Titi la pian. Acești artiști au început să cânte împreună în anul 2017 și de atunci au susținut numeroase concerte atractive.

Muzica lor este o combinație de sunete tradiționale românești și influențe moderne, care creează o atmosferă magică și plină de viață. Fiecare piesă este o poveste în sine, care te poartă prin peisaje sonore unice și te lasă cu o stare de bine și liniște interioară.

Dacă puteți să ascultați muzica lor, vă recomandăm să căutați pe YouTube sau alte platforme de streaming muzical. De asemenea, puteți să-i urmăriți pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu ultimele lor noutăți și concerte viitoare.

Sperăm că acest articol va fost de ajutor și va inspirat să exploreze muzica minunată a Carpathian Trio.

Explorează