Repetitii pentru concertul de gala al laureatilor „ArgesisArt” I

Aventura muzicala pe scenă și relația specială pe care un artist trebuie să o aibă împreună cu spectatorii săi la fel de speciali începe mâine (7 mai 2015) pentru acești micuți înzestrați cu mult-mult talent. Iată câteva fotografii de astăzi, în încercarea de a sintetiza cu ajutorul acestora momentele de nerăbdare și senzația de „acasă”, pe care au experimentat-o, sperăm, alături de noi, astăzi, la repetiții.

Mulțumim tânărului dirijor Alexandru Mija pentru disponibilitatea sa, pentru calmul său exemplar și pentru momentele în care, prin modul său de a dirija, îi observi inevitabil talentul său artistic pur pe care îl are.

Daria Albei (pian)
Alex Pârvu (pian)
Narcis Mincă (nai)
Valentina Chera (vioară)
Teodor Mondiru (flaut)
Andrei Tase (chitară)
Nicola Agnes Vișinescu (flaut)
Larisa Nicolae (vioară)

Vă așteptăm mâine, 7 mai 2015, la ora 19.00, la Casa Sindicatelor Pitești!
Filarmonica Pitești oferă o șansă celor mai talentați copii muzicieni, șansa de a susține un concert în calitate de soliști alături de orchestra noastră simfonică.

La editia a IV-a a concertului ,,Tinere talente” al Filarmonicii, micii artiști prezenți pe scenă sunt câștigătorii concursului județean de interpretare muzical-instrumentală „ArgesisArt”, ediția I, organizat de Asociația Culturală Argesisart.

Parteneri:
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului
Inspectoratul Județean Argeș
Liceul de Arte „Dinu Lipatti” Pitești
Camerata Argesis

Madalin Sandu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *